Dodáváme i na Slovensko.

Perfektně nedokonalé

Trend šperků se mění. To, co platilo před rokem či dvěma, dnes již neplatí. V tuto dobu jsou trendy elegantní a nedokonalé šperky. Vše je inspirováno přírodou, která svými přírodními úkazy inspirovala mnoho designérů v oblasti šperků nebo nábytku.                                    


nábytek1Zdroj obrázků: Internet

 

Je to tak jednoduché. Pro inspiraci se nemusí chodit daleko. Postačí procházka v parku, v lese nebo po rozkvetlé louce. Po chvilce pozorování zjistíte, že nic v přírodě se neopakuje. Nic není zcela identické. Silnou stránkou designéra jménem příroda je unikátnost, originalita a jedinečnost. V tom tkví jeho tajemství úspěchu. Nevěříte?

Představte si, že všechny větvičky na stromě budou stejné. Budou mít stejný tvar či délku. Všechny květy keře budou stejně velké a stejně barevné. Není to nuda? Je!

Je přece fantastické, že na jednom keři uvidíte různé velikostí květů, v různých odstínech.   

keře1
Zdroj obrázků: Internet

 

Přesně tuto věc si uvědomili i světový designéři. Vnímání světa přes dokonalé digitální 0 a 1 skončilo. Mohu říci konečně! Teď se otevírá velký prostor pro originalitu. Ještě před pár lety byl tento pohled nemyslitelný. Až do teď musely být náušnice stejné. Pravá a levá strana náhrdelníku vyžadovala tvarovou, velikostní dokonalost a symetrii.

Tuto sezónu je vše jinak. Talia Paz designérka šperků v časopise Jeweller říká: „Letos jsou jednotlivé šperky inspirovány přírodou, životními nedokonalostmi. Ostrý kontrast je přiřazen k jemné estetice, která až do této doby vládla v oboru šperků.“

In jsou organické šperky, podobající se roztavenému kovu. Morfologie (tvary), které najdeme v přírodě. Nepravidelné přírodní perly. Kombinace různých druhů materiálů, tvarů a délek.

organika
Zdroj obrázků: Internet

 

Trend perfektně nedokonalých věcí dává přednost větší personifikaci. Možnosti vyniknout vaší osobnosti. Výhodou je, že v tuto chvíli nemusíte utrácet velké peníze za originální design. Můžete si vlastní originální šperk vytvořit sama. Postačí kombinovat dohromady několik přívěšků a náhrdelníků, které máte doma. Je jedno, jestli propojíte kov se dřevem nebo kůží. Důležité je propojit to co jde a vytvořit tak šperk, který nikdo jiný nemá. Můžete namítnout, že na to nemáte a vše co dáte dohromady nebude vypadat dobře. Nebála bych se. Být originální a nedržet se pravidel, které někdy někdo vymyslel. V tuto chvílí je vše povoleno, čím větší úlet, tím víc cool.

vrstvy1
Zdroj obrázků: Internet

 

Pokud byste přece jenom váhala nebo si netroufáte vytvořit vlastní vrstvený šperk, můžete si vybrat z naší nabídky vícevrstvých šperků. Jsou ze stříbra a zdobí je kubické zirkony. Jde o trendový kompromis, který si jednoznačně oblíbíte.

virstvy

Stříbrný vícevrstvý náhrdelník-kruh

Stříbrný vícevrstvý náhrdelník-srdce

 

Přeji vám hezké léto!

 

Vaše Anna 

logo 11A