Dodáváme i na Slovensko.

Hodnocení obchodu

5,0 175 hodnocení
5
174x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iveta | 2.4.2021
Bez problémů a rychle dodáno .
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 2.4.2021
Moc děkujeme za hodnocení. Hezké svátky Anna :)
Avatar autora | 1.4.2021
G Avatar autora Gabka | 26.3.2021
Děkuji za zboží.Vše v pořádku.Rychlé dodání zboží.Určitě doporučuji.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.3.2021
Moc děkujeme za hodnocení. Anna :)
R Avatar autora Renata | 22.3.2021
S nákupem jsem byla moc spokojena. Komunikace s obchodem i rychlost dodání je na jedničku. Náhrdelník i náušnice ,,Strom života" jsou opravdu krásné. Obchod doporučuji
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 22.3.2021
Moc děkujeme Renato. Velice si vážíme Vaší reference. Ve chvíli kdy čteme takovéto hodnocení, dává nám to energii pracovat dál. Rádi děláme radost. Anna :)
P Avatar autora Patrik | 16.3.2021
Super :)
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 16.3.2021
Moc děkujeme Patriku :) Anna
AV Avatar autora Alice Vegrichtová | 14.3.2021
Byla jsem s nákupem spokojená a zejména i s rychlou komunikací na chatu. Díky
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 14.3.2021
Moc děkujeme za hezké hodnocení Alice. Anna :)
MT Avatar autora Monika Teichmanová | 11.3.2021
spokojeni velice
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 11.3.2021
Moc děkujeme Moniko. Anna
R Avatar autora Renáta | 8.3.2021
nakupovala jsem zde poprvé a jsem velice spokojena:-) Komunikace s obchodem na výborné úrovni a rychlost dodání včetně balení je také na jedničku Šperk je krásný, stříbrný řetízek s andělíčkem byl dárek a moc se líbil:-)
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.3.2021
Renáto, děkujeme za opravdu milá slova. Moc si toho vážíme. Anna
K Avatar autora Kamil | 8.3.2021
Vždy jsem byl s nákupem velmi spokojen, mohu vřele doporučit.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 8.3.2021
Moc děkujeme Kamile. Anna
E Avatar autora Eva | 3.3.2021
Zboží dorazilo velmi rychle, již za dva dny a řetízek s andělíčkem je opravdu nádherný, jsem naprosto spokojená. Doporučuji na 100% ☺️
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 3.3.2021
Evo, moc děkujeme za krásnou referenci. Velmi si toho vážíme. Anna
A Avatar autora Anna | 25.2.2021
K Avatar autora Kuba | 22.2.2021
Ano spokojen jsem, řetízek je opravdu krásný.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 22.2.2021
Moc děkujeme za referenci Kubo. Krásný den :) Anna
K Avatar autora Kateřina Š. | 19.2.2021
Nádherné náušnice, naprostá spokojenost.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 19.2.2021
Moc děkujeme Kateřino Anna :)
VV Avatar autora Věra Vorlová | 16.2.2021
Šperk je nádherný, dodávka byla velmi rychlá, jsem velmi spokojená
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 16.2.2021
Moc děkujeme Věro. Vážíme si Vaší reference. Anna :)
J Avatar autora Jiří | 14.2.2021
Jsem velmi spokojený, šperk je překrásný , dodávka rychlá , na dotazy vše zodpovězeno . Moc děkuji .
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 14.2.2021
Moc děkujeme Jiří. Vážíme si Vašeho hodnocení Anna :)
EP Avatar autora Eva Pokorná | 9.2.2021
Kvalitně zpracovaný šperk, rychlá doprava k zákazníkovi. Velmi spokojená.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.2.2021
Moc děkujeme Evo za hezké hodnocení. Přejeme krásný den Anna:)
D Avatar autora David | 8.2.2021
Okamžité reakce na chatu (podpora), rychlost dodání, šperk je kvalitní. Přesně takhle by měl fungovat každý e-shop. Jen velikost se špatně odhaduje dle obrázku, uvítal bych rozměry či srovnávací fototografii - např. vedle mince, ovšem to už je jen maličkost. Jednu hvězdu si schovávám pro budoucí nákupy.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.2.2021
Dobrý den Davide, děkujeme za milé hodnocení. Váš nápad s poměrem velikostí zvážíme :). Přejeme Vám hezký den Anna :)
P Avatar autora Pavel | 8.2.2021
Jsem spokojen
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 8.2.2021
Moc děkujeme za hodnocení Pavle. Velice si toho vážíme . Anna :)
Avatar autora | 3.2.2021
Avatar autora | 29.1.2021