Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
5
35x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora Ivana Křiklánová | 1.12.2019
Naušnice nádherné,dodání do 2 dnů, naprostá spokojenost!
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 1.12.2019
Moc děkujeme :)
MF Avatar autora Miloš Fiala | 29.11.2019
VV Avatar autora Vítězslav Vrbický | 27.11.2019
Všechno moc hezké,jen mě mrzí ,že odstín modrého přívěsku je jiný než náušnic.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den pane Vítězslave, ano jsme si vědomi tohoto rozdílu, proto jsme to nedávali do setu. Ale pokud to nevyužijete, nabízíme set v zelené barvě, kde je barva identická jak u náušnic tak u přívěšku.
VJ Avatar autora Viktoria Jašková | 27.11.2019
Bohužel nejsem spokojená. Řetízek na zobrazení vypadá mnohem větší. Dostala jsemkrabičku ve které řetízek jakoby nebyl. Vhodný možná tak pro malou holčičku.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den Viktorie. To nás velice mrzí. Délka dámských řetízků u stříbrných šperků je standardně 45 cm, přesně jak to má tento design. Pokud délka řetízku opravdu Vašim představám nevyhovuje, máte plné právo ho do 14 dní vrátit a my Vám vrátíme peníze.
ZM Avatar autora Zdena Mikulková | 26.11.2019
RD Avatar autora Růžena Drnková | 25.11.2019
Naušnice jsou krásné, doručení rychlé, v pořádku, velice spokojená, děkuji
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 26.11.2019
Moc děkujeme :)
P Avatar autora Pavel | 23.11.2019
Rychle doruceni, zabaleno v krasne cervene krabicce. Muzu jen doporucit
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 23.11.2019
Moc děkujeme :)
TJ Avatar autora Tomáš Juračka | 23.11.2019
EP Avatar autora Eva Pavlišová | 21.11.2019
MM Avatar autora Martina Měřínská | 19.11.2019
Můj první nàkup a byla jsem velmi překvapena a náušnice nádhera určitě se ještě v budoucnu vrátím doporučuji.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 19.11.2019
Děkujeme Martino :)
MH Avatar autora Milada Heinová | 18.11.2019
Prekvapila me rychlost dodani, provedeni, darkove baleni. Darek odpovidal nabidce. Absolutni spokojenost.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 18.11.2019
Moc děkujeme Milado :)
MZ Avatar autora Marie Zrebená | 18.11.2019
Šperk je nádherný, doručení do dvou dnů. Jsem spokojená, tento obchod nemá chybu.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 18.11.2019
Velice děkujeme za hodnocení Marie :). Moc si toho vážíme.
IV Avatar autora Irena Vinšová | 15.11.2019
Naprostá spokojenost
PK Avatar autora Petra Kutová | 11.11.2019
JK Avatar autora Jitka Kyselá | 8.11.2019
Ano, bez problémů.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 8.11.2019
Moc děkujeme :)
JK Avatar autora Jaroslava Kádnerová | 4.11.2019
Ano, rychlé dodání zboží
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 4.11.2019
Moc děkujeme :)
EL Avatar autora Eva Lahodná | 30.10.2019
Rychlost kvalita super
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 30.10.2019
Moc děkujeme. Vážíme se Vašeho hodnocení :)
BT Avatar autora Barbora Tillova | 14.10.2019
Děkuji moc..andilek je uzasny ☺️
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 14.10.2019
Moc děkujeme
JM Avatar autora Jarmila Machálková | 9.10.2019
Avatar autora Lenka Čermáková | 27.9.2019
Jsem velmi spokojená, náušnice jsou nádherné, škoda, že nejsou v soupravě ještě s přívěškem nebo prstýnkem.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.9.2019
Moc děkujeme Lenko, budeme o tom uvažovat. Přeji Vám krásný den Anna
Nahoru
35 položek celkem