Dodáváme i na Slovensko.

Hodnocení obchodu

5,0 215 hodnocení
5
213x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 13.9.2021
Velmi spokojená
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 13.9.2021
Moc děkujeme, Vážíme si toho Lenko. Anna :)
S Avatar autora Sylvie | 8.9.2021
Rychlé doručení, velmi spokojena.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 8.9.2021
Moc děkujeme Sylvie :) Anna
Avatar autora | 7.9.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme :). Anna
M Avatar autora Michaela | 4.9.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme Michaelo. Anna
M Avatar autora Miroslava | 30.8.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme Miroslavo :). Anna
V Avatar autora Veronika | 24.8.2021
Sperk je krasny. Jsme moc spokojeni i s rychlosti dodani.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 25.8.2021
Dobrý den Veroniko. Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si toho vážíme. Anna :)
Avatar autora | 23.8.2021
Nic proti lidem co se spatne vyspi,ale misto vysvetleni moji otazky chodit kolem horke kase,aby mi pani nemusela nic vysvetlovat a kdyz se ji neco nelibi mi vypnout chat je dost neprofesionalni.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 23.8.2021
Dobrý den, moc nás mrzí, že jsme Vám neuměli odpovědět na Váš dotaz ohledně skladby ceny produktu. Jde o ryze interní záležitost, kterou nezveřejňujeme. Přejeme Vám hezký den Anna
M Avatar autora Miroslav | 11.8.2021
Avatar autora | 9.8.2021
Ano jsem velice spokojená za ochotu a rychlé vyřízení i dodání krásného šperku můžu jen doporučit
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.8.2021
Moc a moc děkujeme :) Anna
M Avatar autora Milos | 28.7.2021
Spokojenost,rychlost ,strom života pěkný udělal radost jako dárek
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 28.7.2021
Dobrý den Miloši, to nám udělalo velkou radost. Moc děkujeme za zpětnou vazbu i hodnocení. Velice si toho vážíme si toho. Anna :)
L Avatar autora Lenka | 9.7.2021
Naprostá spokojenost. Andílek je krásný, jemný, udělal velkou radost. Byl pořízen jako poděkování paní učitelce. Děkuji a obchod doporučuji.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.7.2021
Dobrý den Lenko, moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice si toho vážíme :). Anna
JN Avatar autora Jana Neuerová | 28.6.2021
Krásný strážný anděl. A protože mám dvě dcery, okamžitě jsem obědnala druhého. Komunikace s obchodem a doručení naprosto bez problémů. Dokonce, za velmi drobnou prodlevu, jsem dostala slevu. Můžu doporučit všem. Děkuju
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 28.6.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojena :). Anna
Avatar autora | 7.6.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.6.2021
Moc děkujeme :) Anna
Avatar autora | 1.6.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání. 10*
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 1.6.2021
Moc děkujeme :) Anna
Avatar autora Milan Černý | 27.5.2021
Vše naprosto v pořádku a velmi rychlé dodání.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.5.2021
Moc děkujeme Milane :). Anna
Avatar autora | 23.5.2021
+ Rychlost, spolehlivost, ...

M Avatar autora Martin | 21.5.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 27.5.2021
Moc děkujeme :). Anna
Avatar autora | 20.5.2021
M Avatar autora Marek | 17.5.2021
Rychlost dodání je super a líbilo se mi balení, dárková krabička mi ulehčila balení.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 17.5.2021
Moc děkujeme Marku za hezké hodnocení. Anna :)
M Avatar autora Míša | 14.5.2021
Skvělá komunikace a velmi rychlé dodání, šperky jsou nádherné, mohu jedině doporučit!
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 14.5.2021
Máme radost Míšo, že jste spokojena :). Anna