Dodáváme i na Slovensko.

Jak vybrat ten správný vánoční dárek? Jeden z horoskopů říká: „Pro ženy ve znamení býka, lva, vah a vodnáře vyberte šperky. “ Ale je to opravdu tak?

Karel Gott v jedné své písní zpívá: „Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho ani vy…“ Ano čas opravdu letí a my se najednou ohlédneme a za zády budeme mít Vánoce. Čas, kdy chceme udělat radost milované osobě.

Na rozdíl od minulosti, kdy pod stromečkem udělala radost obyčejná tabatěrka, látka na šaty nebo sladkosti, dnes se jen tak s nějakým dárkem nespokojíme. Předáním dárku milované osobě vlastně předáváme kus sebe. A proto si přejeme, aby věnovaný dárek udělal radost.

K velmi oblíbeným vánočním překvapením poslední doby patří stříbrný šperk. Určitě vás nepřekvapí, že historie stříbrných šperků sahá až do období 4 000 let před n.l.

 

Naše novinky ze světa šperků

1540144492315

 

V dávných dobách se šperky nosily především jako ochrana před nebezpečím nebo svou bohatostí určovaly postavení nebo hodnost. Královská rodina nosila šperky ze zlata, stříbra a drahých kamenů. Ostatní se zdobili šperky z dostupnějších materiálů jako je měď nebo cín.

V současné době tvoří šperky každodenní součást dámského outfitu. K těm nejoblíbenějším patří náušnice. Kdysi se nosily jen výjimečně. Dnes nás provází celým životem. Bez nich se mnohé neobejdeme.

Sportovkyně milující pohyb dávají přednost spíše minimalistickému designu. Ty v každodenním shonu nebo při sportu nepřekáží.  Tato klasika nikdy nezklame ani v případě, že vybíráme dárek pro ženu, která nemusí denně uběhnout 5 kilometrů.  Naprostá většina českých žen dává přednost praktickým věcem, protože jsou pohodlné a v ničem ji neomezují.

 

Aktuální nabídka náušnic

 

1540144437861

 

Na pověstném druhém místě v kategorii stříbrný šperk se umístil přívěšek. Na trhu je jich nepřeberné množství, ale pro ten správný design se musíme vždy rozhodnout na základě vlastního pocitu, instinktu chcete-li. Jemným přívěskem nezklamete ženy a dívky, které berou šperk jako svou součást. Milují je, ale zároveň nechtějí jimi šokovat nebo poutat pozornost okolí. A protože česká žena je nejen praktická, ale dává přednost i tvz. klasické eleganci, nemůžete se tímto dárkem rozhodně splést. Navíc i extravagantní ženy, mají občas potřebu měnit svůj styl a neprovokovat za každou cenu.

 

Nabídka stříbrných přívěsků s řetízkem

  

1540145566289

 

Na třetím místě je náhrdelník. Tuto sezonu ještě stále letí jemné elegantní šperky s minimalistickým designem, které navíc lze kombinovat. Vhodným propojením může vzniknout vrstvený šperk, který podtrhne individualitu každé ženy nebo dívky.

Pokud nechcete utrácet za dva šperky můžete pořídit jako vánoční dárek pouze jemný náhrdelník a vrstvený šperk si milovaná žena či dívka vytvoří sama. A to kombinací vámi koupeného jemného náhrdelníku a jejího vlastního přívěsku.

 

Stříbrné náhrdelníky pro vrstvení

 

Vrst

Náhrdelník Motýlí fantasie

Stříbrný přívěsek Srdce s bílým zirkonem

 

Pokud ani tohle řešení pro vás není optimální, můžete zakoupit již kompletní vrstvený šperk. Na trhu je jich opravdu mnoho. My nabízíme jemnou elegantní variantu, kterou praktická a zároveň elegantní česká žena rozhodně ocení.

 

Elegantní vrstvený náhrdelník

 

vrstvený šperk

 

Před nějakým časem jsem četla zajímavé doporučení ohledně dárků. Nadpis zněl „Ne každý dárek je vhodný pro každého“.  Autor článku vybral dárky dle zvěrokruhu.

Šperky doporučil ženám ve znamení býka, lva, vah a vodnáře. Neumím posoudit, jak validní je tato informace. Nejsem odborník na horoskopy, ale jedno vím. Šperkem ženu, dívku nebo chcete-li dceru či maminku nikdy neurazíte.

 

Důležité je správně vybrat šperk, který si zamiluje. Ten vyberete srdcem, protože jen vy víte, co jí udělá radost.

 

Přeji vám ať se letošní výběr povede.

 

Vaše Anna 

logo 11A