Dodáváme i na Slovensko.

Pomůcka pro muže aneb Malý obrazový návod, jak vybrat správný šperk

 Jak vybrat správný šperk

Coco Chanel, francouzská módní návrhářka, řekla: „ Je nemožné, aby měla žena špatnou náladu, když má na sobě skvělý outfit.“

Pod tento citát se jako žena mohu určitě podepsat. Sám dobře víš, že pokud žena dobře vypadá, její nálada se rozhodně zlepší. My ženy chceme být dokonalé. Chceme být perfektní, ale perfektní outfit se neskládá jen ze super halenky nebo šatů. Dokonalý outfit tvoří detaily, jako třeba šperk od někoho koho milujeme.

Vybrat však ten správný, je trochu věda. Pokud milované věnuješ šperk, který se jí moc nelíbí, nikdy ti neřekne: „Je to ošklivý. Nelíbí se mi to“. Pokud tě opravdu miluje, určitě si jej na sebe párkrát oblékne, ale jejím oblíbeným šperkem se nestane. Ale ty přece chceš věnovat dárek, který tě bude připomínat.

 

Jak tedy na to?
Něco málo ti z našeho ženského světa prozradím.

Jsou dva základní druhy žen. Jedny jsou konzervativní a jiné extravagantní.  Jednoduché že? Ale ty dobře víš, že není vše jen bílé nebo černé. Existuje i žena mix. To znamená, že v práci musí být spíše konzervativní (právnička, učitelka nebo soudkyně), ale ve svém volném čase je to dračice :).

Abys pochopil mix, musíš znát ten základ.

Konzervativní typ žen

Tento typ miluje klasickou eleganci, chceš-li nadčasovou eleganci. Jemné halenky, hedvábné šátky, jednobarevná saka. Jednoduchý střih, který bude in dnes, zítra i pozítří. Konzervativní styl nepodléhá trendům.

Jemný šperk - styl

Tyto ženy ocení jemný šperk.  Nejčastěji je to přívěšek na řetízku s maximální velikosti 2 cm. Délka řetízku akorát tak do výstřihu. Jednoduše řečeno J, ale každá halenka má výstřih jinak hluboký, tak co s tím?

Vychytané řetízky mají standardní řetízek 38 cm a k tomu je ještě přídavný řetízek tvz. adjustu, která umožní prodlužovat délku šperku ve výstřihu. Pro nás je pak jednoduché jednou mít ten samý řetízek delší a pak zase kratší.

adjusta_5

Jemný špek sluší spíše štíhlým ženám a dívkám, ale jak jsem si všimla, upřednostňuje ho i mnoho boubelek. U boubelek je pouze jedna nevýhoda. Přívěšek o velikost maximálně 2cm trochu zaniká. Proto bych doporučovala spíše větší velikost přívěšku.

Jemný šperk - ženy

Pokud se sám sebe ptáš, jestli jemný šperk sluší spíše blondýnkám nebo brunetkám? Odpověď je jednoduchá. Sluší všem bez ohledu na barvu vlasů.

Teď mám pro tebe skvělý typ na super dárek. Jemný šperk je letos fakt trendy. Takže ty máš jedinečnou příležitost zazářit! Letos se totiž nosí jemné náhrdelníky nebo přívěšky, které zdobí krční jamku. Oblíbeným motivem je srdíčko. Symbol lásky.

Jemný šperk - krční jamka

Pokud miluješ tento typ ženy, tak se právě teď můžeš inspirovat na našem e-shopu :)


Trendy přívěsky jaro/léto 2018,  

Trendy náhrdelníky jaro/léto 2018

 

Extravagantní typ žen

Extravagantní ženu nemůžeš přehlédnout. Je výrazná jak ve svém chování, tak v oblékání. Její šatník je střihově i barevně rozmanitý. Je originální a ráda experimentuje. Na rozdíl od konzervativní ženy, žena extravagantní je závislá na módních trendech.

Tento typ žen miluje velké výrazné šperky, které poutají pozornost okolí. Často jde o zajímavé designové kusy, které většina z nás obdivuje, ale nemá tu odvahu si je vzít.

Extravagantní šperk - styl

Extravagantní šperk sluší jak modelkám, tak boubelkám. Na druhou stranu se tady můžeš docela rychle splést. Tento typ ženy přesně ví, co jí sluší. Ona sama ví, co s čím propojí, aby to bylo cool. Riziko, že se jí netrefíš do vkusu, je relativně vysoké.

Extravagantní šperk - ženy

Letošní letní sezóna myslí i na tento typ žen. Všem extravagantním ženám nabízí dokonalou střední cestu. A tou jsou vícevrstvé šperky. Jejich kouzlo je ve spojení několika vrstev dohromady. Každá z nich má jinou délku, motiv, typ řetízku. Vše dohromady však tvoří dokonalý celek.

Extravagantní šperk - trend

Pokud miluješ tento typ ženy, můžeš ji překvapit právě tímto šperkem. I ten totiž máme na našem e-shopu.

Vícevrstvý náhrdelník

I konzervativní ženy si občas vezmou na sebe extravagantní šperk. Většinou jde o společenské akce. Tam totiž každá z nás chce být za hvězdu. Často není potřeba mít velkou robu, postačí šperk a výsledek je dokonalý.

Extravagantní šperk - společnost

Inspirovala jsem tě a teď hledáš jen ten správný motiv? Podívej se na naši trendy kolekci jaro/léto 2018.

Trendy náhrdelníky jaro/léto 2018

 

Každá žena miluje šperky, tak neváhej!

Správně vybraným přívěškem nebo náušnicemi rozhodně nezklameš!

 

Vaše Anna 

logo 11A