Dodáváme i na Slovensko.

Světová výstava šperků VICENZAORO 2018

Jaké budou letošní trendy aneb Co prozradila světová výstava šperků VICENZAORO 2018.

 

Italská Vicenza představila horké novinky ze světa šperků.  Samozřejmě jsme u toho nemohli chybět. Zajímalo nás, co se letos bude nosit. Jaké styly, motivy či barvy šperků budou in. Jaké kolekce přívěšků, náhrdelníků nebo náušnic si pro nás připravili světoví výrobci?

Zajímá vás to taky? Skvělé! V následujících řádcích vám vše prozradíme :)!

 

Každý rok se pravidelně v italské Vicenze koná mezinárodní výstava šperků VICENZAORO. Na 25 000 m2 se během 6 dnů vystřídá přes 33 000 návštěvníků, pro které se šperky staly spíše životním stylem než prací. Návštěvníci z celého světa se zde setkávají s obchodníky z více než 115 zemí světa. Na seminářích nebo přímo ve výstavních stáncích světových šperkařských firem můžete vidět ty nejnovější šperkařské módní trendy.

Ani my jsme si nemohli nechat ujít tento jedinečný svátek šperků! A protože je nám jasné, že ne každý má možnost nechat všeho a užít si tuto šperkařskou výstavu, přinášíme vám touto cestou aspoň kousek pověstné italské atmosféry.

 výstava

 

Jaká bude sezóna jaro/léto 2018?

Z našeho pohledu bude letošní sezóna jaro/léto ve stylu Pohádek tisíce a jedné noci. Hlavním tématem je záhadný orient. Toto, pro nás velmi atraktivní téma, vidíme v přívěscích, náhrdelnících i náušnicích. Hlavním motivem jsou hvězdy v kombinaci s měsícem.

  1517257674840

Naše přívěšky s motivem hvězdy objevíte zde

Mrkněte na kolekci náušnice s hvězdou

 

Druhým velmi silným motivem šperků je motiv srdce. Motiv, který má velmi silnou symboliku. Šperk ve tvaru srdce (které je mimochodem také součástí našeho loga :)) umí bez slov říct milované osobě, jak moc nám na ní záleží.

1517257306279 

Kolekce přívěšků se srdíčkem zhlédnete zde

Náhrdelníky s motivem srdce k nahlédnutí zde

 

Myslíte si, že budou klasické letní motivy trendy?

Určitě ano! Motivy květů uvidíte na mnohých přívěscích nebo náhrdelnících.

 1517258163238

Podívejte se na náhrdelníky s květinovými motivy, které máme v nabídce

 

Kromě květů se však letošní léto budou nosit přívěsky a náhrdelníky s motýlím motivem. Motýl je pro mnohé z nás typickým symbolem léta, krásy a naděje na lepší časy.

1517257905068 

Kolekce náhrdelníků s motivem motýlků je ke zhlédnutí zde

Náušnice s motýlky

 

Jaké typy šperků se budou nosit? Náhrdelníky, přívěšky nebo náušnice?

Trendy jsou tzv. vícevrstvé šperky. Co to znamená? Vysvětlení je jednoduché. Náhrdelník nebo náramek má několik vrstev, které se vzájemně perfektně doplňují. Každá vrstva má jiný motiv, jinou tloušťku, rozdílnou délku řetízku, ale dohromady vše tvoří dokonalý celek. 

1517257496236

Vícevrstvý náhrdelník s motivem srdíčka

Vícevrstvý náhrdelník s motivem kruhu

 

Letos poprvé se na výstavě objevily jemné náhrdelníky a přívěsky, které zdobí krční jamku.

Poslední tři roky byly trendy spíše výrazné šperky, které poutaly pozornost okolí. Letošní sezóna jaro/léto 2018 je však jiná.  Trendy je jemný šperk ze stříbra nebo zlata v kombinaci s bílými brilianty nebo zirkony, který dokonale zdobí. Není však vyzývavý.

Jemné přívěšky 

Jemné náhrdelníky

 

A jaké barvy se letos budou nosit?

Klasické bílé zirkony ve stříbrných špercích vedou, ale své místo na trhu má i smaragd, rubín nebo safír. 

1517258506205

Náušnice v trendových barvách

Sety v trendových barvách

 

To nejlepší nakonec!

Chtěli jsme vám udělat radost! Některé trendy náhrdelníky, přívěsky a náušnice jsme Vám přinesli do Čech. Podívejte se na naši novou kolekci a užijte si léto 2018 trendy!

https://www.sperkyprotebe.com

 

Teď máte světovou módu opravdu na dosah!

 

Vaše Anna 

logo 11A