Dodáváme i na Slovensko.

Hodnocení obchodu

5,0 247 hodnocení
5
245x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.12.2021
P Avatar autora PetrPovolný | 2.12.2021
super
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 12.12.2021
Děkujeme :) Petře. Anna
Avatar autora | 7.11.2021
Spokojenost
HS Avatar autora Hynek Sirmer | 5.11.2021
Komunikace super rychlost a popisek odpovídá skutečnosti vřele doporučuji a určitě si příště zde nakoupím děkuji
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 6.11.2021
Dobrý den Hynku, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že jste spokojen. Určitě budeme rádi za další nákup :). Anna
Avatar autora | 1.11.2021
Rychlost
Avatar autora | 31.10.2021
Avatar autora | 26.10.2021
M Avatar autora Marta | 18.10.2021
Jsem spokojena náušnice dle mého očekávání určitě si znovu u vas objednám
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 19.10.2021
Marto, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že jste spokojená. Anna
V Avatar autora Vladimíra | 13.10.2021
Jsem spokojena děkuji
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 13.10.2021
To nás velice těší. Moc děkujeme za hodnocení. Anna :)
L Avatar autora Lucie | 28.9.2021
Velmi spokojená, náramek (dárek pro dceru) dorazil rychle a v pěkné krabičce.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 29.9.2021
Moc děkujeme Lucie. Máme radost, že jste spokojená :). Anna
L Avatar autora Lenka | 13.9.2021
Velmi spokojená
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 13.9.2021
Moc děkujeme, Vážíme si toho Lenko. Anna :)
S Avatar autora Sylvie | 8.9.2021
Rychlé doručení, velmi spokojena.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 8.9.2021
Moc děkujeme Sylvie :) Anna
Avatar autora | 7.9.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme :). Anna
M Avatar autora Michaela | 4.9.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme Michaelo. Anna
M Avatar autora Miroslava | 30.8.2021
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 7.9.2021
Moc děkujeme Miroslavo :). Anna
Avatar autora | 28.8.2021
VÝBORNÉ
V Avatar autora Veronika | 24.8.2021
Sperk je krasny. Jsme moc spokojeni i s rychlosti dodani.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 25.8.2021
Dobrý den Veroniko. Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si toho vážíme. Anna :)
Avatar autora | 23.8.2021
Nic proti lidem co se spatne vyspi,ale misto vysvetleni moji otazky chodit kolem horke kase,aby mi pani nemusela nic vysvetlovat a kdyz se ji neco nelibi mi vypnout chat je dost neprofesionalni.
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 23.8.2021
Dobrý den, moc nás mrzí, že jsme Vám neuměli odpovědět na Váš dotaz ohledně skladby ceny produktu. Jde o ryze interní záležitost, kterou nezveřejňujeme. Přejeme Vám hezký den Anna
M Avatar autora Miroslav | 11.8.2021
Avatar autora | 9.8.2021
Ano jsem velice spokojená za ochotu a rychlé vyřízení i dodání krásného šperku můžu jen doporučit
AL Avatar autora Anna Ladecka (Administrátor) 9.8.2021
Moc a moc děkujeme :) Anna

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení